A SEO segítőtárs és Link gyűjtemény

KERESŐSZAVAK.HU

A linkkatalógusunk viszontlink köteles, de a kezdeti időszakban nem kérünk az elfogadásért cserébe linket.
Küld be a linked minél hamarabb!


AJÁNLOTT LINKEK

Nagy nyeremények nyereményjátéka

Rengeteg sok nyeremény, csupán csak annyit kell tenned hogy kitöltesz egy apró kérdőívet, ami két percbe kerül!Szeretnél sokat, többször egymás után nyerni? Itt a lehetőséget, csak 3 perc és már nyerhetsz is, nem kell befizetned semmit, nem járnak kötelezettséggel a nyeremények, csak eggyel vedd át és élvezd a laptopot, a welness hétvégét, vagy amit nyersz! Hajrá ne maradj le, mert most mindenki nyerhet, egy nagy nyereményt!

Szép élet minden amire szükség lehet

A szép élet egy olyan weboldal amely naponta új cikkeket, tippeket, trükköket, tesz elérhetővé és emellett még szórakoztat is téged, érdemes megnézni mert sok szórakozási és egyéb lehetőség nyílik meg

A szép élet egy olyan weboldal amely naponta új cikkeket, tippeket, trükköket, tesz elérhetővé és emellett még szórakoztat is téged, érdemes megnézni mert sok szórakozási és egyéb lehetőség nyílik meg előtted tehát kapsz a weboldaltól minimum pár perces szórakozási lehetőséget, ha esetleg meg nem sikerülne megtalálnod a neked való és tetsző cikket akkor írhatsz és meglátjuk mit teszünk az ügy érdekében.

A google fordító használhatósága

Mindannyiunknak van tapasztalata félrefordításokkal kapcsolatban, legyen szó akár egy rövidke figyelmeztetésről, vagy akár egy étlapról. Ezek nem mindig a gépi fordítás hibái, sajnos emberi mulasztásból is eredhet, ha nem megfelelően képzett fordítóval végeztetjük el.

A Google Fordító (Google Translate) a Google internetes cég 2007-ben bevezetett gépi fordítási szolgáltatása. A Google Fordító, ellentétben a többi fordítóval, nem nyelvtani, hanem statisztikai elemzést alkalmaz. Ehhez nagy mennyiségű, kétnyelvű szöveg szükséges. Elsőnek a Google az ENSZ dokumentumait dolgozta fel, melyek elérhetőek voltak az ENSZ összes hivatalos nyelvén (arab, kínai, angol, francia, orosz, spanyol). A program algoritmusa öntanuló. Továbbá a felhasználók is segíthetik a fordítást, fordítási javaslatokat adhatnak, melyek bekerülnek a következő változatba. Így a fordítás minőségének javulására számíthatunk. 


Üdvözlünk minden kedves látogatót a keresőszavak linkkatalógusban! Célunk egy minőségi linkgyűjtemény létrehozása, ezért a szabályokat szigorúan vesszük, kötelező egyedi leírásokat írni és amennyiben a beküldési űrlapon megjelenik, viszontlinket elhelyezni az oldalon. Ezért cserébe mi is sokat teszünk az oldalért, arra törekszünk, hogy minél értékesebb linkeket adjunk a beküldőknek! 

 

Nálaunk nem kell heteket, vagy hónapokat várni a beküldés elfogadására, folyamatosan figyeljük a levelezést, tehát nagyon gyors az elbírálás!

 

Az egyedi kérdéseket és ajánlatokat szívesen meghallgatjuk, ezeket a kapcsolat oldali űrlap kitöltésével lehet számunkra eljuttatni.

FŐOLDAL  | SZABÁLYZAT  | KAPCSOLAT  | GOOGLESEO.HU

Honlapkészítés és e-marketing: InteliArt @ 2019


Map